Vragen, aanmelden, scans bestellen of een ander berichtje?


Fijn om jouw input te horen over de activiteiten of evenementen!

Wij staan natuurlijk ook open voor alle vragen en opmerkingen.

 
 
 
 
 
 

Aanbod Netwerk Tijdloos Talent

Het Netwerk Tijdloos Talent wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Rotterdam. Voor ieder gebied mogen wij een Tijdloos Talent Scan beschikbaar stellen aan de welzijnsorganisatie. Daarnaast mogen wij de scans verstrekken aan de professionals die de training hebben gevolgd in 2022 en 2023. Maar natuurlijk kunt u ook aan de slag en bieden wij de verschillende Talentenscans en de pensioenworkshops ook te koop aan!

Wilt u tijdens uw evenement de scan door ons in laten zetten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Talentenscan van Netwerk Tijdloos Talent bestaat uit 30 spelkaarten en 6 x 35, totaal 210, weggeefkaartjes. Dit alles in een handige doos met gebuiksaanwijzing. Kosten € 45,00 per doos, excl. verzendkosten.

Het bord om de 30 kaartjes van de Talentenscan van Netwerk Tijdloos Talent tijdens evenementen of in het Huis van de Wijk goed zichtbaar op te hangen kan op bestelling voor u gemaakt worden.

De kosten voor een bord zijn € 295,00 exclusief bezorgkosten

Extra weggeefkaartjes bestellen?

Set van 6x100 (600 kaartjes), kosten € 20,00

Set van 6x250 (1500 kaartjes), kosten € 40,00

Excl. verzendkosten.

Incompany pensioen workshop voor organisaties. Deze workshop bestaat uit 3 dagdelen. Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

De Talentenscan van Humanitas  bestaat uit 120 kaarten en is te koop voor € 39,50 via hun website:

www.Talentenscanhumanitas.nl

Een training met de Talentenscans voor uw organisatie of het aansluiten van onze mede-werkers met de scan tijdens uw evenement/ activiteit?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.